Afbeelding
.

Zonder strijd, geen zegen!

14 december 2022 om 11:56 Overig

Column

Wat je geeft, krijg je terug, ik geloof daar in.

Investeer in je klant en je klant komt terug.

Waarom? Omdat het goed voelde!

Als het goed voelt dan betekent dat, dat de rest ook klopt.

Het complete plaatje: parkeergelegenheid, ruime keuze, prijs en kwaliteit goed in verhouding, vriendelijk personeel, goede atmosfeer, u hoefde niet te lang te wachten, goede verpakking, leuke horeca en diversiteit van winkels.

Zoiets moet groeien en daar weet ik alles van; 12 jaar geleden nam ik een winkel met beperkte voorraad over, ‘we kunnen alles bestellen’ was het motto. Ik dacht daar anders over en begon te investeren in voorraad en assortiment: een mens moet iets te kiezen hebben. Zo vond ik. Bovendien investeerde ik juist in allerlei randzaken in plaats van daarop te bezuinigen. Het was taai maar ik was in de volle overtuiging dat het zo moest.

En ja! De cost gaat voor de baet uyt! En toch mag ik nu wel zeggen dat het gelukt is een toekomstbestendige winkel neer te zetten. Dat was echt niet gelukt als ik op alle slakken zout had gelegd, niet voor een appel en een ei bij presentaties en Joost mag weten wat voor bijeenkomsten aanwezig was geweest. Investeren in je eigen toekomst, zo keek ik daar naar. Zorg dat je er bij bent en doe je best zonder je af te vragen of het direct iets concreets oplevert.

Nu zijn er een aantal factoren die van invloed zijn op dit positieve plaatje, zo heb je de gemeente nodig voor een aantrekkelijk straatbeeld en goede parkeergelegenheid. Welnu dan boffen we in Bilthoven enorm. Het duurde even en over het parkeren zijn we nog niet uitgepraat maar we zijn goed op weg. Dat zie je terug in de aanwas van nieuwe winkels en daarom ben ik zo blij dat we aanstaande zondag weer een echte koopzondag hebben. Met muziek in de open lucht, een winterattractie en veel winkels die mee doen.

Daarom roep ik u op om zondag naar het centrum te komen en uw kerstinkopen heel bewust te doen! Lokaal dus.

Tot zondag!

Ike Bekking

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie