Laatste Wijkraadbijeenkomst in 2022
Laatste Wijkraadbijeenkomst in 2022 Wijkraad de Leyen

Wijkcafé de Leijen over Spoorzone

16 januari 2023 om 09:41 Overig

BILTHOVEN Nieuw! Wijkcafé De Leijen op dinsdagavond 24 januari vanaf 19.30 uur in Buro Lou, Leijenseweg Bilthoven. Onderwerp nieuwbouw en verkeer in Spoorzone Bilthoven. 500 -1000 nieuwe woningen? Is dat niet teveel? Voorlichting, discussie en ontmoeting met inloop voor koffie en thee voor inwoners van De Leijen. Afsluitend om 21.30 uur een borrel. 

Voorzitter van de Wijkraad Ebbe Rost van Tonningen: “Woningbouw is noodzakelijk. Maar de wijk moet wel groen en leefbaar blijven. Het aantal woningen moet passen in de beperkte ruimte en daar willen wij kritisch over meebeslissen. Een toenemende verkeersdrukte is voor de wijk met zo’n 5000 inwoners een belangrijk onderwerp. Er zijn maar twee toegangswegen naar De Leijen, die bij de beide tunnels in Bilthoven liggen en in de verkeerspits nu al heel druk zijn.” Ook wethouder Anne Marie ’t Hart zal aanwezig zijn en krijgt het woord.

Opgaven voor deelname naar info@wijkraaddeleijen.nl Voor degene die nog niet geabonneerd zijn op de digitale Nieuwsbrief kunnen zich daarvoor opgeven. Daar staat nadere informatie in. Er is plaats voor maximaal 40 personen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie