Afbeelding

Padellen, fitnesstraining of allebei? Met Sportcentrum Kees kun je alle kanten op!

28 maart 2024 om 15:16 Zakelijk

BILTHOVEN Padel is de snelst groeiende sport in Nederland. Niet zo gek dus, dat Sportcentrum Kees vorig jaar zes padelbanen heeft aangelegd op de eigen locatie. Wie liever werkt aan behoud en het verbeteren van zijn kracht en conditie, kiest voor fitnesstraining op de Milon Cirkel onder professionele begeleiding. Kortom met Kees kan je alle kanten op!

Padellen doe je bij Sportcentrum Kees. Het is een uitdagende mix tussen tennis en squash en wordt gespeeld met vier spelers (2 tegen 2). Sportcentrum Kees heeft ook 1 baan voor het spelen van een enkelspel.


RESERVEREN KAN ONLINE

Bij Kees kun je een padelbaan boeken voor 60 of voor 90 minuten. Reserveren kan online via de website www.sportcentrumkees.nl of via www.meetandplay.nl. Nadat je je dag en tijdstip hebt gekozen kun je direct de baan reserveren en betalen. Reserveren kan 3 weken vooruit. Heb je geen racket? Geen probleem, we hebben rackets te huur en ballen zijn te koop bij de receptie. Iedereen kan padel spelen bij Kees. Je hoeft geen lidmaatschap af te sluiten, gewoon een baan boeken en spelen maar. Informeer ook gerust naar padelles en de mogelijkheden voor bedrijfsuitjes.

MILON CIRKEL

Trainen op de Milon Cirkel is dé oplossing voor iedereen die weet dat sporten goed is, maar weinig tijd heeft of fitness misschien saai vindt. Naast de vertrouwde Milontoestellen gericht op kracht- en conditietraining heeft Sportcentrum Kees ook een cirkel die specifiek is bedoeld voor mensen met rug-, nek-, schouder- of heupklachten. Trainen op deze toestellen is gericht op verbeteren van de mobiliteit en trainen van de spieren.


GRATIS PROEFWEEK FITNESS

Bij Sportcentrum Kees ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een gratis proefweek fitness.


VAN 40 TOT 70+

De doelgroep voor deze training zijn mensen tussen van 40 tot 70+ die de noodzaak beginnen te voelen om te bewegen. De wat jongere doelgroep heeft nog veel alternatieven, of voelt nog niet de noodzaak. Maar na je 40ste komen de eerste klachten als gevolg van veel zittend werk of omdat je lijf nu eenmaal minder sterk is geworden.
Als je nieuw bent bij Sportcentrum Kees helpt een van de sportcoaches je op weg. De coach stelt alle toestellen af op jouw trainingsschema. Je krijgt een pasje waarmee je van apparaat naar apparaat gaat. Alle apparatuur stelt zich automatisch in op jouw trainingsschema zodra je het apparaat met je pasje activeert. In de trainingszaal is altijd een coach aanwezig om je te motiveren, aanwijzingen te geven en als dat nodig is oefeningen aan te passen zodat je het gewenste resultaat behaalt.
Voor meer informatie en een rondleiding door het sportcentrum kan je bellen met 030 229 1768 of een contactformulier invullen op sportcentrumkees.nl.


Sportcentrum Kees
Kees Boekelaan 3, Bilthoven
030-2291768
sportcentrumkees.nlKies je voor padel of Milontraining? Of doe je het allebei?
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie