David Bijl heeft weer iemand blij gemaakt met een fietsenberging.
David Bijl heeft weer iemand blij gemaakt met een fietsenberging.

Zoek je een pergola, fietsenstalling of overkapping? DB Houtwerk maakt het buiten mooier!

28 maart 2024 om 15:29 Zakelijk

ZEIST Ben je op zoek naar een mooie en degelijke fietsenstalling, een pergola als eyecatcher of een overkapping die de zomer langer laat duren? Neem dan eens contact op met David Bijl. Met robuuste balken, stevige planken, een creatieve twist en aandacht voor duurzaamheid maakt hij je buitendromen waar.

David Bijl had als kind al een passie voor het bezig zijn met hout. Hij koos echter voor een baan in de jeugdzorg, maar bleef daarnaast enthousiast actief met het mooie materiaal. In de coronatijd ontdekte hij weer hoeveel plezier hij beleefde aan het werken met hout tijdens het maken van een overkapping of pergola. Hoe blij hij mensen kon maken met zijn oerdegelijke constructies maakte hem zo enthousiast dat hij besloot het roer om te gooien en zijn eigen timmerbedrijf te beginnen: DB Houtwerk. Zijn oud-werkgever was een van de eerste klanten waarvoor hij een groot formaat fietsenstalling mocht neerzetten.


In zijn werkplaats in Zeist vertelt de enthousiaste timmerman hoe hij te werk gaat. Mogelijke klanten komen vaak via mond tot mondreclame terecht bij DB Houtwerk. Na een Appje, e-mail of voicemailbericht neemt David snel contact op. In een eerste gesprek wordt al gauw duidelijk of vraag en aanbod matchen.


Een op maat gemaakte overkapping, pergola of fietsenstalling van Douglashout, een hardhouten vlonder, of zijn loeizware balken loungebank voor de hele familie? Het kan allemaal. Dan is het zaak voor de timmerman om uit te vinden wat de klant mooi vindt en wat binnen het budget past.
Als er na een (gratis en vrijblijvende) offerte akkoord is gaat David aan de slag. Om te zorgen dat je houten tuinproject lang meegaat, worden palen zoveel mogelijk op betonnen poeren geplaatst of voorzien van een rubberen coating voordat ze in de grond verdwijnen. Bergingen en overkappingen kunnen worden voorzien van een sedumdak.
DB Houtwerk is een eenmansbedrijf, maar bij grotere projecten zoals overkappingen schakelt David bevriende collega’s in. Hij probeert zo lokaal mogelijk te werken en richt zich vooral op de driehoek Zeist, Utrecht, Amersfoort. Daarnaast koopt hij zoveel mogelijk regionaal in.
David werkt zowel voor particulieren als bedrijven, maar ook voor hoveniers en tuinontwerpers.
Neem voor al uw tuinhout projecten contact op. Omdat DB Houtwerk maatwerk levert, is er veel mogelijk!


DB Houtwerk
Tel/WhatsApp: 0681100065
E-mail: dbhoutwerk@gmail.com
www.dbhoutwerk.nl
Instagram: davidbijlhoutwerk


DB Houtwerk: stoer en degelijk maatwerk.

DB Houtwerk: stoer en degelijk maatwerk
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie