Afbeelding
Alexander Monroe Ziekenhuis

Borstkankerzorg AMZ behaalt hoogste score ZorgkaartNederland en EW Magazine

Zorg

Bilthoven – Het Alexander Monro Ziekenhuis (AMZ) behoort met een gemiddelde beoordeling van een 9,4 in 2021 tot de hoogst gewaardeerde ziekenhuizen en klinieken van Nederland, zo maakte ZorgkaartNederland vandaag bekend. Ook in 2019 en 2020 behoorde het AMZ tot de top 10 in deze categorie. Het in borstkanker gespecialiseerde ziekenhuis behaalde eveneens de maximale score voor de behandeling van borstkanker waarvan de kwaliteit van zorg is onderzocht door EW Magazine.  

Marjolein de Jong, bestuurder van het Alexander Monro Ziekenhuis: ‘We zijn ongelooflijk trots op deze mooie resultaten. Ze maken zichtbaar dat ons landelijk toegankelijke ziekenhuis wordt erkend als expertisecentrum voor patiëntgerichte, excellente borst(kanker)zorg. Het is een groot compliment, zeker in dit Corona-tijdperk waarin we er in het AMZ alles aan doen om de borst(kanker)zorg zo goed mogelijk te kunnen blijven continueren. De excellente zorg en bevlogen inzet van het team en alle vrijwilligers en supporters om ons heen maken het verschil. Een heel groot dankjewel aan hen en ook aan alle patiënten voor hun feedback en waarderingen tot nu toe. Door die feedback kunnen we blijven leren en elke dag verbeteren. Of het nu een compliment is of een suggestie, we leren van allebei. We hopen dat we op deze waarderingen mogen blijven rekenen.’

Over het Alexander Monro Ziekenhuis 

Het AMZ is hét gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en behandelen van borstkanker, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, second opinions en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek.

advertentie