Afbeelding

‘Coronaproof’ fietstocht voor het goede doel

22 maart 2021 om 09:21 Algemeen

Soroptimistclub De Bilt- Bilthoven organiseert een individuele fietstocht langs de woonkernen van onze gemeente ten bate van Stichting ‘Connect by Music’. Het moment waarop je deelneemt bepaal je zelf. De tocht voert langs prachtige plekken en mooie vergezichten en is gelardeerd met leuke vragen en interessante informatie.

De Bilt - Je kunt de fietsroute ‘Connect by Bike’ voor € 10,- bestellen via connectbybike@gmail.com. Als je meer wilt overmaken, mag dat natuurlijk ook!

Na ontvangst van jouw betaling wordt de fietsroute (en de antwoorden op de daarbij gestelde vragen) binnen enkele dagen aan je gemaild. De fietsroute is verkrijgbaar vanaf 26 maart 2021.

De opbrengst van deze fietstocht komt geheel ten goede aan Stichting ‘Connect by Music’. Deze Stichting biedt muzieklessen en muziektherapie aan voor getraumatiseerde kinderen in vluchtelingenkampen op Lesbos en het vasteland van Griekenland. Kijk voor meer informatie op: https://www.connectbymusic.com/

De tocht is 35 km lang en duurt ongeveer 2,5 uur. Startpunt naar keuze in één van de kernen, bijvoorbeeld de parkeerplaats aan het Emmaplein, bij station Bilthoven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie