Afbeelding
Aangeboden door B&S Media

Het perfecte visitekaartje voor jouw bedrijf

5 maart 2021 om 11:33 Algemeen

Als ondernemer kun je er niet meer omheen: het internet. Om succes te boeken, moet je als organisatie ook online aanwezig zijn. Daarom laten de meeste bedrijven een eigen website bouwen. Hiermee claimen zij een eigen plek in de digitale wereld. Zo’n bedrijfspagina moet natuurlijk representatief én gebruiksvriendelijk zijn. Twijfel je of jouw website aan deze eisen voldoet? Dan kun je het bouwen ervan uitbesteden aan specialisten. Denk aan B&S Media Internetmarketing. Zij helpen jou bij het behalen van online succes - ook buiten De Bilt. 

Jouw website als visitekaartje

Hebben consumenten - of zelfs bedrijven - een probleem, die zij graag opgelost zien? Dan grijpen ze vandaag de dag vaak naar hun telefoon. Even googlen, vergelijken en ze hebben hun partner gevonden. Het liefst: jouw bedrijf. Daarom ben je op zoek naar webdesign in De Bilt. Jij begrijpt namelijk als geen ander dat een website het belangrijkste visitekaartje voor jouw organisatie is. Is deze niet representatief - of erger: niet gebruiksvriendelijk - dan is de kans op het binnenhalen van nieuwe klanten relatief klein. 

Een goede website moet aan twee dingen voldoen: het ziet er mooi uit én zit technisch goed in elkaar. In het eerste geval moet het design goed passen bij de identiteit, die je met jouw bedrijf wilt uitstralen. Bij techniek gaat het erom dat bezoekers (waaronder: spiders van Google) geen of weinig obstakels tegenkomen. Wanneer deze zaken kloppen, ligt online succes binnen handbereik.

Dus waar wacht je nog op? 

De pakketten van B&S Media

Iedere wens. Iedere behoefte. Ieder budget. Ze verschillen per organisatie. Om ieder bedrijf te kunnen voorzien, biedt B&S Media drie verschillende pakketten aan. 

MKB website

Snel en makkelijk een website laten opzetten? Dan is de keuze voor een MKB-website snel gemaakt. Binnen dit pakket wordt jouw bedrijfswebsite gebouwd op basis van een bestaand thema. Deze wordt vervolgens op jouw organisatie en branche aangepast. Denk aan logo’s en kleurpaletten. Daarbij wordt de website technisch geoptimaliseerd, waarmee je vol kunt inzetten op online marketing. 

Premium MKB website

Werken volgens een bestaand thema kent zo zijn beperkingen. Toch is een compleet nieuwe website bouwen, voor veel organisaties in De Bilt niet weggelegd. Het kost te veel tijd of is te kostbaar. In deze gevallen kun je kiezen voor een tussenvorm: het premium-pakket voor MKB-websites. Hierbij kan er op bepaalde onderdelen maatwerk worden geleverd. 

Maatwerk website

Moet jouw bedrijfswebsite een compleet eigen identiteit uitstralen? Dan kun je ook voor een maatwerk-website kiezen. In dat geval begint het maken van een website met een compleet schone lei. Door middel van een mood- en styleboard worden alle wensen in kaart gebracht. Vervolgens wordt de website van A tot Z gebouwd. Leuk extraatje: je krijgt toegang tot een eigen account in het online marketing-dashboard van B&S Media!

Website laten bouwen door B&S Media

Het vak van webbouwer wordt steeds meer geprofessionaliseerd. Waar het eerst een klusje voor IT-mannen was, zijn er vandaag verschillende bedrijven actief. Een zo’n professioneel webbureau is B&S Media Internetmarketing. Hier zijn verschillende specialisten actief, die je kunnen helpen met het maken van een website. Daarbij richten zij zich niet alleen op design, maar ook op techniek. Als specialist in online marketing weten ze namelijk hoe belangrijk dat is voor jouw online succes. Zij weten dan ook precies waar jouw kansen liggen. 

Naast kennis en kunde met webdesign en online marketing, geniet je als klant ook van: 

- Hoogwaardige service;
- Betrokken bij jouw bedrijf;
- Persoonlijke samenwerking;
- Kwalitatieve campagnes;
- Specialistische kennis;
- Passie voor het vak.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie