Afbeelding

CLD Born Country 50+ dag 2019

25 maart 2019 om 09:33 Algemeen

Maartensdijk - Nederland vergrijst!. Er komen steeds meer 50+ers Vooral voor deze leeftijd groep houden wij, de Country Line Dancers Born Country uit Maartensdijk (bij Utrecht), voor de 16e keer,
op zaterdag 6 april, weer een gezellige 50+ Country Line Dance dag. Deze dag staat in het teken van heerlijk dansen met elkaar. Er worden kleine demonstraties geven door de groepen van Born Country, daarnaast zijn er ook gast optredens de Black Star Country Dancers uit Apeldoorn en de Silver Shadow Dancers uit Friesland, Ben je jonger dan 50 jaar, dan ben je ook van harte welkom hoor!!!! Als je maar van Line Dancen houdt.
In de loop van de jaren is deze dag uitgegroeid naar een dag waar vele dansers naar uitkijken.
Een dag waar je heerlijk je favorieten dansen kunt aanvragen en waar de gezelligheid en saamhorigheid de boven toon voeren.
Het maakt niet uit van welke club of afdeling je bent, je bent die dag een grote Country familie die van Line Dancen houdt.
De gehele dag wordt georganiseerd door Jan en Jane Hendrikse, Jane Hendrikse is een gediplomeerd Country Line Dance Instructrice en Choreografe, zij geeft al vele jaren les aan verschillende groepen in de regio. Zoals in Soest, Bilthoven, Maarssenbroek, Maarssen, Breukelen en Maartensdijk.
Daarnaast geven de Country Line Dancers Born Country ook vele demonstraties in het land, zij houden ook regelmatig een vrije dansavond waar op verzoek wordt gedraaid. Ook is Born Country een graag geziene gast in de verschillende verzorgingshuizen in de regio.

De zaal gaat op 6 April open om 9:30 uur, De dag begint om 10:00 uur, Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje, reserveer dan snel uw kaarten. De laatste dans is om 16:00 uur.
De kosten voor deze dag zijn 6 euro per persoon. Voor meer informatie kunt u ons mailen.
Born.country@casema.nl of bellen 0346-212817 (tussen 17-18 uur)
Dit alles vindt plaats in sportacc. De Vierstee, Nachtegaallaan 30 te Maartensdijk.

www.borncountry.eu.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie