Afbeelding

SVM scoort te weinig tegen Vianen

24 februari 2019 om 10:19 Algemeen

Zonder de zieke Chester Kemp liet SVM zien dat het de veel betere ploeg in de thuiswedstrijd tegen vv Vianen was. Al in het eerste kwartier had SVM al op een 3-0 voorsprong kunnen komen. Het vizier stond nog niet op scherp. Vianen toonde veel inzet met te vaak onnodige overtredingen, maar kwam voetballend veel te kort. Pas na 20 minuten spelen met een aanval uit het boekje door een prachtige kopbal van Mike de Kok uit een voorzet van Kevin Tieman op 1-0 kwam op het score bord. De geel blauwe trots had voor de thee allang afstand moeten nemen.

In de 2e helft zonder Roy Wijman startte SVM wat te slap en liet Vianen wat meer in de wedstrijd komen. Met een prachtig afstandsschot stond de 1-1 op het scorebord. De zeer goed keepende Vianen goalie hield met prachtige reddingen zijn team nog in de wedstrijd. SVM had dit tegen doelpunt nodig om wakker te worden en Vianen vast te zetten. De net ingevallen Jordi van der Lee gaf zijn visite kaartje af en zorgde voor de bevrijdende 2-1.Vianen geholpen door de te veel ruimte weggevende SVM verdediging was nog dicht bij de 2-2-,maar door goed keeperswerk van Boris vant Land en de weer sterk spelende centrale verdediger Wessel Schuller viel de gelijkmaker niet. Uiteindelijk maakte Mike de Kok uit een prima assist van Frank van Benk de bevrijdende 3-1.In de laatste 15 minuten had SVM nog veel meer kunnen scoren. Hercules en SVM blijven winnen .

SVM is de volgende week vrij en oefent donderdagavond thuis om 20.15 uur tegen Baarn

Jelle van der Tol, Wessel Huigen en Jordi van der Lee vielen goed in.