SVM neemt de eerste 3 punten mee naar huis.

23 september 2018 om 14:12 Algemeen

Maartensdijk - bDe afgelopen seizoenen waren de wedstrijden tegen Driebergen altijd spannend. Met Max Koetze onder de lat voor de geblesseerde Justin ten Brink kwam SVM goed uit de startblokken. Dat leverde ook direct al wat kansjes op, maar gescoord werd er niet. De gastheren stelden hier gevaarlijke counters tegenover, die voor nogal wat paniek zorgden in de geel blauwe defensie. Al na 5 minuten spelen voorkwam SVM-goalie Max Koetze de achterstand. SVM raakte steeds meer de controle over de wedstrijd kwijt door slordig balverlies en te weinig felheid. In de 23 minuut gaf Jordi van der Lee nog een schitterende voorzet, maar Mike Boshuis had zijn vizier niet op scherp staan en schoot hoog over. SVM speelde meer tegen zichzelf dan tegen Driebergen

Na de rust zette een herboren SVM met Leon de Lange voor Mike Boshuis Driebergen vast en binnen 2 minuten spelen maakte Jordi van der Lee na een strakke voorzet en geklungel in de Driebergen defensie de 0-1.SVM zat weer in de wedstrijd, maar wist steeds net niet door te drukken. Driebergen stroopte de mouwen op. Een spannende laatste 30 minuten volgde. Met wat geluk en goed keeperswerk viel de gelijkmaker niet. SVM kreeg zelf nog genoeg kansen op de 0-2. Roy Wijman had nog een strafschop moeten hebben maar kreeg deze niet. In de 95 minuut klonk het laatste fluitsignaal. Stijn Orsel en Bas van Dijk vielen goed in voor de moegestreden Jordi van der Lee en Coen Swart

Aanstaande zaterdag spelen SVM 1 en 2 hun eerste wedsstrijd thuis. SVM tegen t Vliegdorp en SVM 2 tegen tegen Argon 5 De wedstrijdbal wordt gesponsord door de ouders van SVM-middenvelder Roy Wijman.