Team Nijland voor hun nieuwe pand. FOTO: Astrid van Walsem
Team Nijland voor hun nieuwe pand. FOTO: Astrid van Walsem

Kantoor Nijland Makelaars betrekt nieuw onderkomen

24 april 2018 om 08:00 Algemeen

Afgelopen zaterdag opende het kantoor officieel de deuren van haar nieuwe onderkomen aan Vinkenplein 29. Het oude makelaarskantoor van Nijland paste niet meer bij de ambities van het bedrijf. Het was tijd voor verandering. De vraag was verbouwen van het huurpand of verhuizen. Na lang wikken en wegen besloot Jeroen ter Burg (46) op zoek te gaan naar een kooppand waar alle dromen in gerealiseerd konden worden.

Door Astrid van Walsem

Een grijs troosteloze winkelruimte op Vinkenplein 29, grenzend aan Go Sport bood perspectief. Net zoals bij bezichtigingen van huizen, moet je soms door de puinhoop heen kijken en de mogelijkheden zien. Jeroen zag samen met zijn compagnons onmiddellijk de kansen die dit pand bood. Hij besloot het gebouw, in het bijzonder de voorgevel zijn oude allure terug te geven en de binnenkant in een nieuw jasje te steken. ‘Het is echt een project wat wij met zijn drieën hebben gedaan. Mijn compagnon Jord de Wit (43), verantwoordelijk voor de tak HypoTakeCare dat ook in dit pand gevestigd is en mijn vrouw Jakomijn (45) die zich ontfermd heeft over de inrichting.’


Jeroen:’ Wij willen meer zijn dan alleen een makelaarskantoor. Wij zien ons meer als een inspiratiehuis voor alles op het gebied van wonen. Wij werken nauw samen met lokale ondernemers uit de buurt.

Eenmaal binnen voelt de sfeervolle ruimte als thuis. Er is een woonkameropstelling met meubels van Veldhoven Interieurs die dit gedeelte mag gebruiken als een verlengstuk van hun showroom. Het pand is met veel zorg en smaak ingericht en er is een mooie balans tussen oud en nieuw. Zo wordt het pand verwarmd door een luchtwarmtepomp waardoor gas overbodig is. Maar tegelijk worden de authentieke elementen zoals een verborgen oude stalen deuren in de muur en oude balken gekoesterd.

Jeroen: ‘Wij denken mee over duurzaamheid en hopen onze klanten te kunnen inspireren met alle mogelijkheden op woongebied met de hulp van lokale ondernemers. Het thuisgevoel, dat is wij willen creëren door onze diensten in combinatie met het nieuw pand. Wij willen niet alleen een makelaarskantoor zijn maar een inspiratiehuis op het gebied van wonen.’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie