Afbeelding
Foto: Peter Schlamilch

Forza: groen, dorps en veilig

23 december 2017 om 16:37 Algemeen

Politieke column door Peter Schlamilch

Wist u dat er plannen zijn om flats van 31 meter hoog te bouwen in het centrum van Bilthoven?

En een hotel van 21 meter naast het station? En 15 grote windmolens verspreid over de gemeente? Vinexwijken in onze weilanden, en biochemische industrie op de Schapenweide?
Onacceptabel!

Forza wil het groene en dorpse karakter van onze gemeente behouden, zonder hoogbouw, rare zendmasten of windmolens, chemie en vinexwijken. Met veel meer verkeersveiligheid en zichtbare handhaving die optreedt in plaats van waarschuwt!

Uw laatste kans

Over 3 maanden zijn er gemeenteraadsverkiezingen, het is nu of nooit: dit zijn de laatste verkiezingen om de flats en windmolens te stoppen, om woningen te bouwen op de Schapenweide, vinexwijken tegen te houden.

Er moet iets veranderen in de Biltse politiek

U kunt dat doen, op 21 maart: kies voor een lokale partij met oog voor lokale zaken die onze dorpen zo mooi maken: brede weilanden, schitterende bossen, gezellige dorpskernen. Daar houden wij, burgers van deze gemeente, gewoon van, anders waren we wel in Zoetermeer gaan wonen.

Wat wil Forza?

We zijn een brede beweging van betrokken burgers met liefde voor onze dorpen, die wél luistert naar de wensen van de bevolking en die het dorpse en groene karakter van onze leefomgeving wil verdedigen. We spreken eerlijke en duidelijke taal, zijn benaderbaar en lossen echte problemen op: onzin als genderneutraliteit, containerwoningen voor asielzoekers en reclames in onze woonwijken gaan we zo snel mogelijk terugdraaien. De geluidsbescherming in Maartensdijk (A27) krijgt prioriteit!

Er moet meer blauw op straat komen: onze boa’s moeten ‘s avonds gaan surveilleren: veel ouders laten hun kinderen al niet meer alleen door het donker fietsen. Hondenoverlast, hardrijden, parkeeroverlast, jongerenoverlast en sluipverkeer moeten keihard aangepakt worden: niet waarschuwen maar bekeuren! Ook immigratie loopt de spuigaten uit: onze gemeenschap heeft haar grenzen bereikt! Ook de torenhoge schulden van de gemeente moeten omlaag: momenteel 81 miljoen!

Forza is het afgelopen jaar enorm gegroeid: van een eenmansfractie naar een schaduwfractie met acht mensen, allemaal betrokken burgers die klaar zijn met het partijkartel dat hier al jaren de boel bestuurt. We willen een groene woonomgeving zonder hoogbouw, een sterke middenstand, geen ontsierende reclames of onnodige zendmasten en windmolens. Een directe invloed van de burger door referenda op belangrijke dossiers (zwembad, verkeer, immigratie). U bepaalt de toekomst. Doet u mee?

Mail naar info@forzadebilt.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie