Els Firet en Alyssa van den Hul treden op als zangeressen, bijgestaan door een band onder leiding van Reinier van der Sandt.
Els Firet en Alyssa van den Hul treden op als zangeressen, bijgestaan door een band onder leiding van Reinier van der Sandt.

Top 2000 kerkdienst voor ‘Serious Request’

Algemeen

Op zondag 10 december organiseren de wijkgemeenten Opstandingskerk en Immanuëlkerk in de Opstandingskerk een speciale Top 2000 kerkdienst. Dat wordt muzikaal genieten van bekende popsongs over geloof, hoop, liefde, troost en andere levensthema’s. Tijdens de dienst wordt gecollecteerd voor de actie ‘Serious Request’, dus ook het goede doel wordt gediend met het initiatief. De dienst begint om 16.00 uur.

Bilthoven - De Opstandingskerk is een van de meer dan honderd kerken in Nederland die met een Top 2000-dienst geloof en muziek met elkaar verbinden. Het is de tweede keer dat de kerk meedoet met het landelijke initiatief. Vorig jaar december bleek de formule een succes en was er veel belangstelling. De organisatie hoopt dit jaar op een nog grotere opkomst. De dienst is voor jong en oud en is gratis toegankelijk. Ook mensen die geen band hebben met de kerk zijn van harte welkom.

Collecte

De initiatiefnemers willen ook de actie Serious Request van 3FM steunen en zullen daarom tijdens de dienst collecteren om geld in te zamelen. De opkomst van Serious Request komt dit jaar ten goede aan het Rode Kruis, voor haar inzet om ouders en kinderen te herenigen die elkaar tijdens een ramp, of door oorlogsgeweld zijn kwijtgeraakt.

advertentie
advertentie