Afbeelding
Foto: Marie-Louise Geurtsen

Positieve energie

18 oktober 2017 om 19:32 Algemeen

Column door Edwin Plug 

Al weer enkele weken geleden heeft de Vierstee na de renovatie weer zijn deuren geopend. Langzamerhand vinden alle activiteiten, die voor de renovatie ook werden gedaan, weer plaatst. Het is prachtig om alle gebruikers weer helemaal happy “hun ding” in het gebouw te zien doen. Ik heb hierbij het idee dat de gerenoveerde Vierstee veel mensen nieuwe energie geeft. Dit niet alleen bij de verenigingen die gebruik maken van de Vierstee, maar ook bij de Maartensdijkers en de gebruikers van de Vierstee in het algemeen.

Ik zie dat bij diverse verenigingen zich nieuwe leden melden, ik zie verenigingen die aan het flyeren zijn om nieuwe leden te werven, ik krijg spontane appjes, mailtjes en belletjes van mensen die goede ideeën hebben om de Vierstee nog aantrekkelijker te maken, ik zie gelukkige beheerders. Ook worden we als bestuur van Stichting Vierstee 2.0 regelmatig benaderd door mensen die aangeven hoe blij ze met de vernieuwde Vierstee zijn. Fantastisch die energie die de gerenoveerde Vierstee geeft!

Deze week worden nog een aantal laatste werkzaamheden in het kader van de renovatie uitgevoerd. Zo wordt bijvoorbeeld de vloer van de sportzaal nog vervangen, wordt de kunstwerk scheidingswand in het horeca gedeelte gerenoveerd en wordt een aantal andere klussen en klusjes uitgevoerd. Daarna is de renovatie officieel afgerond. De officiële gemeentelijke heropening staat gepland op vrijdag 27 oktober om 16.00 uur. Dit is een symbolische datum. Het is die vrijdag namelijk exact 39 jaar geleden dat toenmalig prinses Beatrix het gebouw opende. Ook toen gaf de net geopende Vierstee een grote impuls aan het verenigingsleven in Maartensdijk en, als aangegeven, ik zie dat dit nu ook weer aan het gebeuren is! Hoe mooi en fijn is dat….

Als bestuur van stichting Vierstee 2.0 blijven we ons in ieder geval tot het uiterste inzetten om die “positieve energie” die er nu is te laten bestaan en te laten voort gaan. Als we dat allemaal doen weten we zeker dat er nog veel meer mooie en bijzondere dingen gaan gebeuren in onze Vierstee. Laten we daar vrijdag 27 oktober dan ook het glas op heffen! Op naar een fantastische komende 20 jaar voor onze prachtig gerenoveerde Vierstee!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie