Afbeelding

De Biltse Blaast Buiten

24 juni 2017 om 17:07 Algemeen

Bilthoven - Het Groot Harmonieorkest van de Biltse Harmonie geeft vrijdag 30 juni een openluchtconcert onder de titel ‘De Biltse Blaast Buiten’.
 
Dat gaat gebeuren op het plein voor Het Lichtruim. Onder de noemer ‘De Biltse Blaast Buiten’ laat het orkest buiten horen waar het op vrijdagavond binnen aan repeteert. En dat is op dit moment aan een zomers programma vol lichte muziek.  

Het Biltse publiek kan op 30 juni luisteren naar de generale repetitie voor het concert bij Beerschoten op 2 juli. Op het repertoire staan onder andere film- en musicalmuziek, klezmer en een paso doble. Op het plein bij Het Lichtruim maakt het publiek voor het eerst kennis met de nieuwe dirigent van het orkest, Vincent van den Bijlaard. Vincent heeft directie, klarinet en muziektheorie gestudeerd,  is componist en arrangeur, en is als docent verbonden aan het conservatorium en de universiteit van Amsterdam. Sinds begin juni is Vincent dirigent bij de KBH.  

Op zondagmiddag 2 juli speelt het orkest samen met de Melodie Percussiegroep in de Beeldentuin van Beerschoten, georganiseerd door Stichting Zomerconcerten Beerschoten  (aanvang 14.00 uur, Holle Bilt 6, De Bilt).  

‘De Biltse Blaast Buiten’, vrijdag 30 juni om 20.15 uur (locatie:  plein voor Het Lichtruim, Planetenplein 2, De Bilt). Bij slecht weer vindt het concert plaats in ‘De Harmonie’, Jasmijnstraat 6B in De Bilt. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie