Afbeelding

Ontmoetingscentrum De Bilt nu ook op dinsdag open

10 maart 2017 om 15:12 Algemeen

De Bilt - Ontmoetingscentrum De Bilt gaat vanaf 1 maart twee dagen per week open. Naast de donderdag zijn bezoekers nu ook elke dinsdag van 12.00 uur tot 18.00 uur van harte welkom in de Opstandingskerk aan de 1e Brandenburgerweg 34.

 Het Ontmoetingscentrum biedt activiteiten aan mensen met geheugenproblemen of dementie die nog thuis wonen. Elke dinsdag en donderdag bieden we een gevarieerd programma. Per maand bedenken we een aantal activiteiten. Deze ideeën zijn mede gebaseerd op de wensen van onze huidige bezoekers. Graag horen we ook van nieuwe bezoekers ook waar hun voorkeur liggen. En blijkt ter plekke dat u liever iets anders wilt doen, geen probleem. Niets moet, alles mag.

“We bieden activiteiten op het gebied van Cultuur, Natuur, Bewegen en Creativiteit. Daarbij denken we aan themabijeenkomsten over geschiedenis en kunst, workshops met bewegen in de hoofdrol en schilderen. Binnenkort willen we ook een excursie naar een museum organiseren. Denkt u zelf aan iets anders? Dan horen we het graag. We denken bij het OC De Bilt graag in mogelijkheden.”

Heeft u interesse in ons Ontmoetingscentrum dan staat de deur vanaf 12.00 uur open voor een kop koffie. Rond 14.00 uur starten we met een activiteit. Aan het einde van de middag bestaat er een mogelijkheid om nog een bescheiden warme maaltijd te gebruiken. We horen graag vooraf of u hier gebruik van wilt maken maar er is altijd voldoende om ook spontaan aan kunnen schuiven. Om 18.00 uur sluiten we. 

We zijn ook nog steeds hard op zoek naar vrijwilligers. Mensen die met bezoekers willen wandelen, samen iets maken, die willen helpen met de lunch of gewoon en praatje willen komen maken. Ook u bent van harte welkom. Ook als u een uurtje wilt helpen. 
OC De Bilt is een initiatief van de King Arthur Groep, een kleine zorgorganisatie uit Hilversum die uitsluitend zorg levert aan mensen met geheugenproblemen en dementie. De King Arthur Groep heeft verschillende Ontmoetingscentra opgezet, onder meer in Soest, Soesterberg, Almere en  Hilversum.

Wilt u nader kennis maken of bent op zoek naar meer informatie over deelname of vrijwilligerswerk dan kunt u contact opnemen met Gerdine Timmerman via 06-2905 3145 of via de King Arthur Groep via 035-2050950.
Foto: De ruimte in de Opstandingskerk waar het ontmoetingscentrum is gevestigd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie