Avondvierdaagse dreigt niet door te gaan

24 februari 2017 om 13:41 Algemeen

De Bilt - Het is hoogst twijfelachtig of de avondvierdaagse in De Bilt dit jaar doorgaat. Dat zegt Rutger van der Gevel, een van de twee coordinatoren van het jaarlijkse wandelfestijn, met altijd meer dan 2500 deelnemende lopers, enkele honderden begeleiders en een veelvoud aan toeschouwers.

Dit jaar is er een nieuwe organisatie opgestaan, in de personen van Rutger van der Gevel en Paul Bruijs. Maar de organisatie is nog niet volledig ingevuld. Er zijn nog een drietal personen benodigd om het jaarlijkse festijn voor jong en oud doorgang te laten vinden.

“De organisatie onder leiding van CeesJan Kersten, die het evenement de laatste zeven jaren voor zijn rekening nam, heeft een mooi draaiboek geproduceerd voor een succesvolle wandelvierdaagse”, aldus Rutger, maar daarvoor zijn nog wel wat helpende handen benodigd!

In de afgelopen twee jaar heeft de stichting avondvierdaagse haar uiterste best gedaan om nieuw bloed binnen haar gelederen te krijgen om het festijn te laten continueren, maar dat  heeft tot op dit moment  niet tot voldoende nieuwe leden mogen leiden. De nieuwe organisatie heeft zichzelf tot half maart de tijd gegeven om de benodigde extra handjes te verkrijgen, en daarna valt het doek definitief mocht het niet lukken.

“Daarmee gaat een jarenlange traditie verloren voor jong en oud, en dat mag toch niet gebeuren”, aldus CeesJan Kersten.

Voelt u ook de noodzaak om een helpende hand te zijn voor het organiserende comite? Neem dan contact op met de avondvierdaagse via Paul  Bruijs, 06-30121559 of paul@meditcare.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie