Afbeelding

Rode Kruis bakt pannenkoeken voor Serious Request

2 december 2016 om 12:50 Algemeen

De Bilt - Het Rode Kruis afd. De Bilt voert zaterdag 10 december actie op het Maertensplein. Zij willen hiermee geld inzamelen voor de 3FM Serious Request actie, het wel bekende Glazen Huis, dat vanaf 18 tot en met 24 december op de Grote Markt in Breda zal staan. ’Laat  ze niet stikken’ is de actieleus dit jaar.


3FM Serious Request 2016 vraagt aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. 

Om zoveel mogelijk geld binnen te halen verkopen de jongeren van 10.00-15.00 uur verse warme pannenkoeken, boterkoek en diverse roomboterkoekjes voor een aantrekkelijke prijs. “Heeft u ook altijd zo’n lekkere trek als u boodschappen heeft gedaan? Kom dan even langs en koop iets lekkers voor het goede doel! U kunt het direct nuttigen, maar ook mee naar huis nemen.”

Ook is er een donatiebox. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 030-2205723. Bestellingen kunt u plaatsen via seriouspannenkoek@gmail.com. 
Meer informatie over onze actie, en doneren kan via https://kominactie.3fm.nl/actie/wij-bakken-zij-leven-en-u-smult 
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie