Afbeelding

Open Repetitie K’zz Voice

6 mei 2022 om 11:45 Overig Deel je nieuws

Close Harmony-koor K’zz Voice treedt al jaren op in Bilthoven en omstreken met een divers repertoire aan jazz, soul, blues, gospel en latin-nummers. Op donderdag 19 mei organiseert K’zz Voice een open zangavond voor iedereen die er wel eens aan denkt om bij een koor te zingen, maar er nooit toe is gekomen de stap te zetten. Ervaren of nog onervaren, iedereen is welkom! Voor wie de smaak te pakken krijgt, is er plek om lid te worden van het koor. Momenteel is er vooral behoefte aan bassen en sopranen.

K’zz Voice is ontstaan als initiatief van ouders van kinderen op De Werkplaats, maar heeft inmiddels ook veel leden buiten de school. Wel wordt nog op De Werkplaats gerepeteerd. K’zz voice is een gezellig koor, waar plezier voorop staat, maar waar ook de tanden worden gezet in uitdagende nummers. Het koor wordt geleid door de bevlogen dirigent en componist Martin Rudolph. Martin is enthousiast, en zowel ambitieus als geduldig. Hij maakt uitdagende meerstemmige arrangementen en geeft alle stemgroepen op duidelijke en vriendelijke wijze aanwijzingen. Meer informatie over het koor en enkele videoclips zijn te vinden op https://kzzvoice.jimdofree.com.

Tijdens de open zangavond oefenen en zingen we samen enkele toegankelijke en bekende nummers uit het repertoire. Ook wordt er een kort optreden gegeven. Iedereen met interesse is van harte welkom en kan zich op de site aanmelden.

Open zangavond K’zz Voice

Donderdag 19 mei van 20.00 -22.00

De Werkplaats BO

Kees Boekelaan 10

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie