Ton Elders krijgt een bloemetje uitgereik door directeur Johan van Doorn van het gelijknamige bouw-, schilder- en glabedrijf uit Bilthoven.
Ton Elders krijgt een bloemetje uitgereik door directeur Johan van Doorn van het gelijknamige bouw-, schilder- en glabedrijf uit Bilthoven. Van Doorn

Biltenaar Ton Elders (80) viert 25-jarig werkjubileum

1 februari 2022 om 11:21 Mensen Deel je nieuws

Bilthoven - De tachtigjarige Ton Elders viert vandaag dat hij 25 jaar in dienst is bij schildersbedrijf Van Doorn. Een bijzonder jubileum voor de geboren en getogen Biltenaar, en dat meer dankzij zijn leeftijd dan aan het aantal jaren bij het bedrijf uit Bilthoven.

In De Bilt en omstreken in Ton Elders geen onbekende. Menig Biltenaar zal Ton nog kennen als ‘de SRV-man’, wat hij was totdat deze uit het straatbeeld verdween. Ook bestierde Ton nog samen met zijn vrouw een winkel in het verzorgingshuis in De Bilt, waarna hij 25 jaar geleden in dienst trad van Joh. van Doorn De Bilt BV en daar met veel plezier het magazijn beheert en voorlopig nog niet van plan is daarmee te stoppen. En daar is iedereen blij mee. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie