Afbeelding

Sprookjesachtige Buitenbios in Van Boetzelaerpark.

Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 2 juli werd voor de derde keer de Buitenbios georganiseerd. Dit is een initiatief van Rotaryclub De Bilt – Bilthoven. Na de Drive-in variant in 2021, vond de Buitenbios dit jaar wederom plaats in het Van Boetzelaerpark in De Bilt. 

In de middag werd de kinderfilm Sing 2 vertoont. Ouders en kinderen nestelden zich lekker op kleedjes en stoelen op het grasveld in het park. In combinatie met het mooie weer werd het een bijzonder gezellige middag.

De avondfilm was The West Side Story uit 2021. De re-make van de originele versie door Steven Spielberg was een prachtige voorstelling. Bij het vallen van de avond werd de muziek van Leonard Bernstein ondersteund door een sprookjesachtig avondrood. De ruim 300 bezoekers kregen hierdoor een onvergetelijke ervaring.

Door de sponsoring, kaartverkoop en catering is bovendien rond de 10.000 euro opgehaald voor de Stichting Long Covid, die zich inzet voor onderzoek naar de oorzaken en behandeling van Long Covid. Meer informatie is te vinden op www.Buitenbiosdebilt.nl.

advertentie
advertentie