Petra voor de camera.
Petra voor de camera. George In der Maur

Op tv bij Lekker in je vel

25 april 2022 om 21:13 Zakelijk

Beterlopenwinkel uit Groenekan vertelt over voetenpaspoort

GROENEKAN Lekker in je vel is het bekende RTL 4 programma waarin allerlei issues worden belicht die met gezond leven en goed voelen worden belicht. Presentatoren Sonja Silva en Suraya Baboeram Panday ontdekken de nieuwste trends in het wekelijkse programma.

3D VOET Enige maanden terug werd George In der Maur Beterlopenwinkel benaderd om een mooi item te vullen in het programma. De Beterlopenwinkel is dagelijks bezig om de mobiliteit van mensen uit onze regio te verbeteren. Vooral het voetenpaspoort had de aandacht getrokken van het programma. Dat is een vernuftig systeem van het Amerikaanse Aetrex: door middel van 18 camera’s wordt er een driedimensionaal beeld gemaakt van de voet waarin de stand van de enkel en voet wordt bepaald. Samen met de drukmeting die via sensoren wordt gedaan ontstaat zo een paspoort van de voet waarin alle data zijn verzameld. Het vormt het uitgangspunt voor het schoen- en wandeladvies wat de specialisten de client geven.

SPANNING Het gaf een behoorkijk spanningsveld in de winkel: op televisie komen is toch bijzonder. De dag vooraf werd er dan ook druk geoefend met het script. Ondanks dat Petra altijd acteert voor de Facebook- en Instagramfilmpjes van de Beterlopenwinkel, voelde ze toch de zenuwen – dit is van een andere orde.

Op de dag zelf was er dan de nodige nervositeit toen het RTL-team arriveerde, maar onder hun deskundige leiding kwam er een prachtige weergave naar voren van het bijzondere werk dat het team van de Beterlopenwinkel dagelijks doet.

UITZENDING Deze uitzending van Lekker in je vel is te zien op zaterdag 14 mei tussen 12.30 – 13.00 uur. Afgelevering gemist? Dan kunt u de herhaling zien op zaterdag 18 juni tussen 12.30 – 13.00 uur .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie