Motorrit BMV

20 maart 2022 om 20:45 Overig Deel je nieuws

De BMV, Biltse Motorrijders Vereniging, een club van rond de  100 leden, hoopt na 2 jaar Corona, dit jaar weer een aantal mooie motorritten te kunnen organiseren. 
De rode draad in onze vereniging staat voor onderling respect, sociaal gedrag en gezond verstand. Dat samen met een hoop gezelligheid voor jong en oud.
Op zondag 27 maart, hebben we de eerste rit van het seizoen, de ‘Openingsrit’. 
De motorrijders verzamelen rond 11.00 uur bij café Buiten aan de Hessenweg 174 in de Bilt. Hier zorgt de eigenaar Rob ervoor dat er een heerlijk kopje koffie of thee voor ons klaarstaat.
De motorrijders vertrekken rond 11.30 uur voor een mooie rit. Deze wordt voorgereden door een voorrijder. Rond 16.30 uur, zullen de rijders weer terug zijn bij café Buiten. Halverwege de rit wordt er gestopt voor de lunch. 
De BMV bestaat dit jaar 25 jaar, en dat laten we niet zomaar voorbijgaan. Buiten een aantal mooie ritten zal er ook in mei een jubileumdag plaats vinden. Deze zal alleen voor leden zijn.
Mocht u een motor hebben, niet lid zijn, maar toch een keertje mee willen rijden met deze gezellige vereniging, bent u van harte welkom. Per rit rijden er meestal rond de 30 motorrijders mee. Ze vertrekken in verschillende groepjes. Een sportieve en een toeristische groep.
Voor meer informatie, zie de website: www. bmvmotor.nl
of bel Jan Verheul 06.51348650
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie