Altijd al eens willen tennissen?
Altijd al eens willen tennissen? pixabay

Burgemeester Potters opent Open dag Helios: “Altijd al eens willen tennissen?”

22 maart 2024 om 10:54 Tennis

BILTHOVEN Onder het motto “Altijd al eens willen tennissen?” organiseert tennisvereniging Helios op 1 april op haar prachtig gelegen tennispark aan de Kees Boekelaan 8a een open dag. Burgemeester Potters is ook aanwezig en zal na een kort praatje om 13.00 uur het startschot geven voor de open dag door het ballenkanon af te vuren. 

Op deze dag kan iedereen langskomen en onder begeleiding van een ervaren speler of trainer kennismaken met de tennissport. Ook reeds ervaren spelers zijn welkom en kunnen meedoen aan de clinic. Ballen en tennisrackets zijn op de vereniging aanwezig. Goede schoenen met weinig of geen profiel en geen hakken zijn verplicht.

Om 16.00 uur is er een demonstratiewedstrijd van hooggeplaatste spelers. Altijd leuk om een topwedstrijd van dichtbij eens in het echt te kunnen zien. De middag wordt daarna afgesloten met een gezellige borrel.

Op 1 april start Helios ook haar elfde lustrumjaar. Het beloofd een mooie dag te worden waar kennisgemaakt kan worden met de gezellige en ongedwongen sfeer op het tennispark. Wie besluit op de open dag lid te worden betaalt geen inschrijfgeld.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie