Drie gezellige dagen.
Drie gezellige dagen. Festivalfotograaf.nl.

HOPPAAA! foodtruckfestival naar de Pekingtuin

28 maart 2024 om 12:04 braderien-en-markten

BAARN U hoeft drie dagen lang niet te bedenken wat u op het menu zet, want het HOPPAAA! foodtruckfestival strijkt neer in Baarn! Dit festival heeft het karakter van een grote familie reünie en kenmerkt zich door een heerlijk ongedwongen en gezellige sfeer. De leukste foodtrucks presenteren zich, er zijn diverse barretjes, u kunt luisteren naar nostalgische hits en voor de kinderen zijn er activiteiten. Het is een gezinsvriendelijke festival waar iedereen welkom is!

Van 5 tot en met 7 april kunt u het festival bezoeken in de Pekingtuin, te Baarn. Vrijdag is het terrein geopend van 15.00 tot 20.00 uur, zaterdag en zondag van 12.00 tot 20.00 uur. De activiteiten en optredens worden later bekend gemaakt. Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.bruisend.nu.

Borrelplanken en smikkelplateaus 

De foodtrucks serveren gerechten van over de hele wereld, van Amerikaanse hotdogs tot Thaise wok gerechten en curry’s, van loaded nacho’s en Duitse flammkuchen tot Mexicaanse taco’s. Natuurlijk zijn er oer-Hollandse frietjes, poffertjes en tosti’s, maar ook authentieke Italiaanse pasta’s, pizza’s en heerlijke anti pasti. Veel rijdende keukens bieden het shared dining principe aan door middel van een goed gevulde borrelplank of smikkelplateau. “We zien dat veel vriendenclubjes en gezinnen ervan houden om gerechten met elkaar te delen” aldus Gera van Vliet van evenementenorganisatie Bruisend. Lang tafelen met een drankje erbij en lekkere muziek op de achtergrond. Ondertussen kunnen de kids een sjoel competitie houden, zich laten schminken of een glitter tattoo laten zetten, dat is HOPPAAA!

Speciaalbieren, de Wijnclub en de Cocktailbus

In de Huisbar zijn alle (speciaal) bieren op de tap! Daarnaast zijn er alcoholvrije bieren, is er een smakelijke sangria en slush puppy voor de kids. Bij de knalroze Wijnclub bent u aan het juiste adres voor een goed glas wijn of een bruisende prosecco. De mooie selectie kwaliteitswijnen is samengesteld door wijnspecialisten. Even verderop treft u de Cocktailbus! Van een Espresso Martini of een Seks on the beach tot een alcoholvrije Gin Tonic of een Frozen Pornstar Martini to share, er is volop keuze!

Geen gedoe met muntjes

U kent ze vast wel; de festivals waar met muntjes wordt gewerkt. Eenmaal thuis treft u er nog een paar aan in uw broekzak waar u nooit meer iets mee kunt. De HOPPAAA! festivals werken hier niet mee. De toegang is gratis en bij elke truck of bar kunt u pinnen en/of contant betalen. Daarnaast werkt het festival met hardcups/festivalglazen die u weer inlevert na gebruik. Op deze manier blijft het veld schoon en ontstaat er minder plastic afval.

Aangename decibellen

De HOPPAAA! festivals kenmerken zich door ‘aangename decibellen’. Het is immers geen dance festival. U hoeft uw bestelling niet schreeuwend door te geven en bij de picknicktafel u kunt elkaar gewoon verstaan, wel zo prettig. De live muziek herkent u aan de hits van vroeger en nu, de ‘Ohja’ momentjes en klassieke meezingers uit de Top 2000. Artiesten, workshops en andere activiteiten worden later bekend gemaakt via onze socials!

Keuze uit veel verschillende foodkraampjes.
Verschillende soorten cuisine.
Lekker eten.
Goede muziek.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie