Vindt het gouden paasei!
Vindt het gouden paasei! pixabay

Paaseitjes zoeken op de Dierenweide

25 maart 2024 om 20:50 Activiteiten

MAARTENSDIJK Op zaterdag middag 30 maart is het eindelijk weer zo ver! De Dierenweide in Maartensdijk zal omtoveren tot een gezellige Paasboel. De Paashaas heeft dan rondom de weide vele paaseitjes verstopt! Inclusief een speciaal Gouden Ei! 

Er zullen dit jaar 2 zoek rondes zijn om het zoeken voor alle kinderen zo eerlijk en rustig mogelijk te laten verlopen. Kinderen tot en met 5 jaar zoeken van 14.00 Tot 14.45 en van 15.00 Tot 15.45 kunnen de kinderen van 6 tot en met 10 jaar paaseitjes zoeken!

Een mooi prijs ligt voor het oprapen!

Tussen de paaseitjes zal de paashaas een speciaal ei verstoppen; het gouden paasei! Voor het kind dat het gouden paasei vindt ligt er een leuke prijs klaar.

Geen eitjes in de dierenverblijven

Deelname is gratis en de dierenweide is tijdens het evenement geopend. Alle bezoekers van het Paaseitjes zoeken evenement kunnen langskomen om de dieren van dichtbij te bekijken. In verband met het dierenwelzijn zijn er geen paaseieren verstopt in de weide waar de dieren verblijven, die liggen rondom de weide verspreid in een goed zichtbaar en gemarkeerd gebied. 

Praktische informatie

Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door het bestuur en de vrijwilligers van Stichting Dierenweide Maartensdijk. De Maartensdijkse dierenweide ligt aan het Gerard de Witpad achter de St. Maartenskerk. Hier is ook wat parkeergelegenheid. De organisatie raadt iedereen aan zo’n 10 minuten voor de start van je zoekronde aanwezig te zijn voor de officiële aftrap.

Meer informatie over de dierenweide en contactgegevens kunt u vinden op de facebookpagina of de website: www.dierenweidemaartensdijk.nl.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie