De Cubs op eigen veld
De Cubs op eigen veld R.Kroner

UITNODIGING VOOR EEN KENNISMAKING MET RUGBY OP ZONDAG 26 MAART

17 maart 2023 om 19:05 Lokaal Deel je nieuws

De Bilt - De Stichtsche Rugby Football Club (SFRC) nodigt geïnteresseerde kinderen uit om langs te komen voor een kennismaking met deze uitdagende sport tijdens een open training.

Rugby is een sport die al meer dan 200 jaar bestaat en die wereldwijd wordt beoefend. Het is een fysiek uitdagende sport die ook veel strategie en teamwork vereist. De kernwaarden van rugby zijn respect, integriteit, solidariteit, passie en discipline. 

Al weer bijna tien jaar biedt SRFC, ook bekend als de Stichtsche wolven,  rugbytrainingen en wedstrijden voor alle leeftijden en niveaus. Medeoprichter en hoofdtrainer Jeroen Plat vertelt met passie over de verschillende teams. “De kleinsten zijn vier en vijf jaar en doen veel rugbyspelletjes. Per leeftijdscategorie komen er steeds meer rugbyregels bij. Als je kijkt naar de Cubs en Junioren (van 13 tm 16 jaar) dan zijn zij al echt aan het rugbyen.” Rugby is een intensieve sport die niet alleen geschikt is voor fysieke kinderen maar ook voor kleine snelle kinderen en tactische spelers met balgevoel. Het is een sport voor jongens EN meisjes die van een uitdaging houden!

Voor iedereen die meer wil weten en het zelf wil uitproberen hebben wij op zondag 26 maart van 10.00 tot 11.30 een open training. Een keer een gewone training mee doen kan ook altijd. Onze rugbyvereniging is gevestigd bij het terrein van FC de Bilt op het Sportpark Weltevreden. Je vindt ons op veld zeven

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie