Afbeelding
Gemeente De Bilt

Speciale winactie voor lokale horeca

21 maart 2022 om 09:32 Overig

Gemeente De Bilt heeft met inbreng van vertegenwoordigers van inwoners, instellingen, vrijwilligers, verenigingen en ondernemers vorig jaar een Crisis- en herstelplan corona opgesteld. Een plan om verenigingen, maatschappelijke partners, cultuuraanbieders maar ook ondernemers daar te ondersteunen waar het nodig is. 

Omdat de horecasector ook een zware klap heeft gehad in de coronaperiode is er ruimte gemaakt vanuit het Crisis- en herstelplan corona voor een ludieke horeca-actie! De lente is begonnen, tijd om het zonnetje eens extra op deze ondernemers te laten schijnen met een heuse winactie. Diverse horecaondernemers vanuit de verschillende kernen hebben zich aangemeld voor deze actie. Inwoners kunnen meedoen met de horeca-winactie en ondersteunen ook daarmee de plaatselijke horeca.

Gezellig, zo lekker en vooral…ook zo dichtbij!

De gemeente is blij met alle horecaondernemers in alle kernen. De lockdowns hebben er flink ingehakt bij de horecazaken maar ze zijn er gelukkig nog. En nu het weer kan is het hoog tijd dat zij weer hun omzetten kunnen draaien en gezelligheid in onze kernen terugbrengen. Hoe fijn is het om weer met elkaar een hapje te kunnen eten of een drankje te kunnen doen en elkaar ook op deze manier weer te kunnen ontmoeten.

Wethouder Madeleine Bakker-Smit (economische zaken): “Een horecazaak waar je je thuis voelt, waar je met je vrienden kunt afspraken en waar je na vertrek de boel niet zelf hoeft op te ruimen. En dat alles zo dichtbij in onze gemeente. Daar ben ik blij mee. Laten we hier vooral met z’n allen als vanouds weer van gaan genieten!”

Hoe doen inwoners mee met de winactie?

Op de gemeentelijke website www.debilt.nl/horeca kan men een slagzin afmaken en laten weten waarom men onze Biltse horeca een warm hart toedraagt. De horecawaardebon heeft een waarde van €50. Er zijn meerdere bonnen dus kans genoeg om te winnen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie