150 bezoekers voor plan van bewoners
150 bezoekers voor plan van bewoners foto geleverd door E. Rost van Tonningen

Derde optie Spoorzone

4 december 2023 om 16:35 Politiek Spoorzone

Presentatie alternatief ontwerp

BILTHOVEN Op 29 november werd door de wijkraad De Leijen en de Bewonersvereniging Bilthoven Noord een presentatie gegeven over een alternatief ontwerp voor woningbouw in de Spoorzone. Dit plan is gemaakt door Vasco da Silva, architect in Bilthoven. 

Geïnteresseerden konden op deze avond meer informatie krijgen over dit alternatieve plan en vragen stellen. Op deze bijeenkomst was dan ook Vasco da Silva aanwezig. Er waren circa 150 belangstellenden die hun vragen, opmerkingen en adviezen hebben achtergelaten, waaruit blijkt dat de betrokkenheid groot is. 

Commissievergadering 7 december

Op 7 december om 20.00 uur worden de twee toekomstbeelden A en B  van de gemeente voor de Spoorzone besproken in de gezamenlijke commissies Openbare Ruimte en Burger en Bestuur in het gemeentehuis. Dan is er gelegenheid voor de inwoners om hun mening te geven. Dit is de laatste kans voor de inwoners om hun mening te laten horen!

Wilt u uw mening aan de gemeenteraad laten weten dan kunt u komen inspreken. Hoe kunt u zich aanmelden voor het inspreken? 1. Stuur een email naar raadsgriffie@debilt.nl en geef daarin aan dat u graag wilt inspreken tijdens de gemeenteraad op 7 december over de bouwplannen van de spoorzone. 2. Schrijf een betoog van maximaal 400 woorden of maximaal 2 minuten. Bewoners die het lastig vinden om een betoog te schrijven kunnen een e-mail sturen met daarin de belangrijkste opmerkingen in steekwoorden naar de initiatiefnemers. Zij ontvangen dan een conceptbetoog dat aangepast gebruikt kan worden voor inspraak.

Gemeenteraadsvergaderingen zijn openbaar. U kunt deze altijd bijwonen op de publieke tribune in het gemeentehuis of volgen via de website van de gemeente.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie