Mirande Waterlaat heet je de komende weekeinden van harte welkom!
Mirande Waterlaat heet je de komende weekeinden van harte welkom!

Mi Art Event in ‘t oude postkantoortje in Den Dolder

28 maart 2024 om 09:13 Zakelijk

DEN DOLDER Galerie Mi opent de deuren van ‘t oude postkantoortje in Den Dolder voor een expositie met werken van vijftien kunstenaars: schilderijen, sieraden, keramiek en sculpturen. Mirande Waterlaat ontmoet je graag aan de Dolderseweg 112 op 31 maart en 1, 6 en 7 april. Je kunt er bovendien heerlijke wijnen proeven van wijnhandel Verhaar.

De tuin en de hele benedenverdieping van ‘t oude postkantoortje worden omgetoverd tot een unieke expositieruimte. 

Galeriehoudster Mirande Waterlaat, die bijna 10 jaar geleden in Bilthoven begon, laat binnen en buiten gevarieerde, overwegend figuratieve kunst zien. ,,In de tuin kun je beelden zien. Heel leuk zijn bijvoorbeeld de kunstzinnige vogelhuisjes van cortenstaal’’, vertelt ze enthousiast. ,,Of de stenen hondjes, gemaakt van klei, maar heel hard gebakken zodat ze ook buiten kunnen staan.’’ En er zijn bronzen en koperen beelden, en binnen zijn onder andere veel schilderijen te zien. Ook van Mirande zelf. 

Beide weekends is sieradenmaakster Wilhelmina Jewelry aanwezig met haar bijzondere collectie. ,,Allemaal kunstenaars met wie ik in de loop van de jaren een band heb opgebouwd’’, zegt Mirande, ,,Sommigen maken werk met een knipoog, zoals Saskia Hoeboer met haar bijzondere werken waarin ze polymeer klei gebruikt, maar alle kunstenaars hebben een ding gemeen, ze laten zien wat ook mijn motto is: kunst is emotie.’’
Mirande kiest bewust voor twee expositieweekeinden. ,,Zo kan ik tijd en aandacht besteden aan elke bezoeker.’’ De geëxposeerde werken zijn te koop, en er is wat in elke prijsklasse. Leuk om te weten: als je wat koopt mag je op zoek naar het gouden ei. Als je er een vindt maak je kans op korting of een leuke prijs. Bovendien verzorgt wijnhandel Verhaar uit Bilthoven op alle expositiedagen een proeverij.
De expositie is open van 11 tot 17 uur.

Meer informatie op galeriemi.nl


Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie