Vrijwilliger begeleidt gast
Vrijwilliger begeleidt gast Elles Linssen

Stichting Vier het Leven gaat weer uit!

4 maart 2022 om 14:27 Mensen Deel je nieuws

‘Samen Uit, Samen Genieten’, dat is het motto van goede-doelen-organisatie Vier het Leven. Nu de hele culturele sector weer open is en er geen maatregelingen meer gelden is Stichting Vier het Leven weer begonnen met het aanbieden van haar culturele uitjes. Veel ouderen uit De Bilt en Bilthoven gaan al langer uit met Vier het Leven en zij zijn blij dat de uitjes weer worden hervat. Alle ouderen die het ook gezellig vinden om samen met anderen te genieten van bijvoorbeeld een leuke theatervoorstelling, prachtig concert of mooie film kunnen zich aanmelden bij Vier het Leven.  

Vier het Leven is een landelijke goede doelen organisatie, die met behulp van 1.600 vrijwilligers mensen op leeftijd mee uitneemt. Want niet voor elke cultuurliefhebber is het makkelijk om uit te gaan. Het alleen gaan, het regelen van tickets of het vervoer is voor ouderen vaak een struikelblok. Vier het Leven organiseert het hele jaar door compleet verzorgde culturele uitjes en regelt daarbij alles, zodat ouderen zorgeloos kunnen genieten;  het vervoer, zitplaatsen in de foyer, de entreekaarten, de drankjes en prettig gezelschap. Samen uitgaan is kortweg gewoon veel gezelliger. 

Het programma tot en met juni is bekend en er is volop prachtig aanbod. We gaan o.a. natuurlijk naar Theater en bioscoop Figi in Zeist, maar ook naar andere mooie locaties in de regio Utrecht! 

In De Bilt en Bilthoven heeft Vier het Leven een geweldig team enthousiaste vrijwilligers die ook allemaal cultureel geïnteresseerd zijn en graag uitgaan. Een vrijwilliger van Vier het Leven haalt maximaal drie gasten thuis op, biedt waar nodig een ondersteunende arm en houdt hen ook gezelschap tijdens de theatervoorstelling, film, het concert of museumbezoek. Van tevoren en tijdens de pauze drinken we gezellig samen een drankje.  

Wij nodigen u, uw vader of moeder of oma of opa van harte uit om met ons mee uit te gaan! U (65+) kunt zich geheel vrijblijvend en kosteloos aanmelden bij Vier het Leven. U krijgt dan alle informatie over bijvoorbeeld de kosten van de uitjes en het programma thuisgestuurd. Aanmelden kan via landelijk telefoonnummer 035-5245156. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.4hetleven.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie