Afbeelding

Beleef de wereld in één dag op Festival Blikopener

28 mei 2023 om 16:15 Overig

BILTHOVEN Op 3 juni van 12.00 tot 19.00 uur zal voor het gemeentehuis de eerste editie van Festival Blikopener plaatsvinden! Op deze dag kun je ontdekken hoe werelds gemeente De Bilt is. En het programma is bekend!

Er is doorlopende programmering met muziek, film, verhalen en creatieve doe-activiteiten voor jong en oud. Maak zelf muziek met Emmeren met Heiko , dans mee met de Silent Disco vol wereldmuziek en maak een Favela koelkastmagneet van blik.

Kom luisteren naar de dichters en schrijvers van Wij zijn gezocht, de muziek van Gambia Calles en swing mee met de Surinaams/Hindoestaanse muziek van Surmala Ke Nishana.

Wil je meer ontdekken? Ga dan in gesprek met iemand uit de Levende bibliotheek of doe mee met de workshop Doula;s van de stad van Female Economy. Voor kinderen is er onder andere circus en de workshop helden en heldinnen movement. En nog veel en veel meer.

Op Festival Blikopener is er eten uit alle windstreken. Neem je smaakpapillen mee op reis en proef culinaire wereldwonderen uit Syrië, Turkije, Suriname, Etiopie, Portugal en (her)ontdek de oer-Hollandse pannenkoek!

Kom vooral genieten van de wereld in één dag.

Het festival vindt plaats op 3 juni van 12.00 tot 19.00 uur op de Soestdijkseweg Zuid 173 in Bilthoven en is gratis toegankelijk.

De organisatie van Festival Blikopener is in handen van het Weeshuis van de kunst, Kunstenhuis Idea en Samen voor De Bilt. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door Gemeente De Bilt, Stichting Mans en zijn natuur, Postcode Loterij Buurtfonds, van Ewijckfonds, Stichting Elise Mathilde fonds, KF Heinfonds, Poonawalla Scince Park BV en Bilthoven Biologicals.

Kijk voor meer informatie op www.festivalblikopener.nl en volg ons op Instagram en Facebook.

https://www.facebook.com/hetweeshuisvandekunst.nl/

https://www.instagram.com/weeshuisvandekunst/

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie