Veel kleuren, plateausneakers en heel veel keuze in kinderschoenen bij Donelli in Bilthoven
Veel kleuren, plateausneakers en heel veel keuze in kinderschoenen bij Donelli in Bilthoven

Donelli is klaar voor het voorjaar

10 april 2024 om 20:38 Zakelijk

BILTHOVEN De kleur is terug in de etalage en in de vitrines van Donelli. Want de nieuwe schoenmode voor de lente en de zomer is net zoals het voorjaar zelf: kleurrijk en fleurig. Met een aantal opvallende, leuke nieuwe trends. Nieuwsgierig? Kijk dan vast op Donelli.com!

Donelli is al ruim dertig jaar hét adres voor kwalitatieve en eigentijdse schoenmode en accessoires. Voor dames en voor heren, maar zeker ook voor kinderen. Voor hen zijn goede schoenen heel belangrijk, want je voeten gaan een leven lang mee en als je nog in de groei bent, is goed passend en lekker zittend schoeisel een ‘must’. Daarom heeft Donelli de grootste collectie kinderschoenen van de regio. Leuk om te zien: ook een goede kinderschoen ziet er fris en eigentijds uit. En er is keuze genoeg!  

Kom zelf kijken in de ruime winkel aan de Vinkenlaan in Bilthoven of snuffel rond in de uitgebreide webshop, waar bijna het hele aanbod uit de winkel terug te vinden is. Voor de echte beleving van de schoenen, om de kleur te zien en vooral: te zien hoe ze staan en te voelen hoe ze zitten kom je natuurlijk naar de winkel zelf. Een deskundig team helpt je graag. Parkeren is er gratis en het kan bijna voor de deur. Ook met de fiets, de bus en de trein is Donelli uitstekend bereikbaar.

PLATEAUSNEAKERS

Voor dames heeft Donelli een uitgebreide nieuwe collectie samengesteld. Daarin zijn sneakers natuurlijk niet meer weg te denken. De moderne vrouw kan ze bij vrijwel elke gelegenheid dragen. Nieuw dit voorjaar zijn de modieuze plateausneakers: comfortabele sneakers gecombineerd met plateauzolen. Bij Donelli vind je ze onder meer van Via Vai en Nubikk. 

Plateauzolen zijn niet alleen voorbehouden aan de sneaker. Je ziet ze ook bij loafers. Onder andere van het merk Wonders, een nieuwe aanwinst in de collectie van Donelli. Het Spaanse merk maakt vernieuwende en duurzame schoenen, die allemaal in het eigen land vervaardigd worden. 

Het kleurenpalet blijft dit voorjaar zeer uitbundig.  Vooral sneakers zijn te vinden in diverse nieuwe kleuren. Heel uitbundig zijn bijvoorbeeld de schoenen van DW\\RS, maar ook in de wat neutrale witte en beige tinten is veel keuze. Ideale kleuren om mee te combineren: hier past nagenoeg alles bij. Kleding van Mi Piace bijvoorbeeld, ook nieuw in de veelzijdige collectie van Donelli.

Je vindt in de winkel en op de website verder sterke merken als Floris van Bommel, Accademia 72, Gabor en Skechers. Een speciaal plekje is er voor de lichtgewicht sneakers en sandalen van Hartjes. Ze hebben een zeer comfortabele pasvorm maar ook een ruime keuze in modellen.

XSENSIBLE

Donelli heeft een warm hart voor de schoenen van het Nederlandse merk Xsensible, verkrijgbaar voor dames en voor heren. Deze schoenen zijn gebaseerd op het stretchwalker concept, dat oorspronkelijk uit Japan komt. Ze hebben een unieke balanszool, die je natuurlijke lichaamshouding verbetert. Door gebruik te maken van stretchleer voelen de schoenen aan als een tweede huid. Heerlijk om mee te wandelen, maar ook om de hele dag door te dragen. De collectie is stijlvol en eigentijds. Maar je bent gewaarschuwd: als je eenmaal gelopen hebt op een paar Xsensibles, wil je nooit meer iets anders. De medewerkers van Donelli kunnen je daar alles over vertellen!

CASUAL

Ook heren hebben een ruime keuze bij Donelli. Er is onder andere een grote variatie schoenen van Floris van Bommel, misschien wel het hoogst aangeschreven merk van Nederland. Natuurlijk zijn er de klassieke, geklede schoenen, maar ook in sneakers heeft Floris van Bommel veel te bieden. Met name in de casual schoenen is een opvallende ontwikkeling te zien naar een nog speelsere schoen, mét kleuraccenten. 

Wie een loafer zoekt heeft bij Donelli onder meer volop keuze bij Greve, een ander Nederlands kwaliteitsmerk. Maar ook Nubikk, Blackstone en anderen bieden veel zomerse loafers; ook modellen met een stevige zool en licht, ademend canvas als bovenmateriaal. Heerlijk om te dragen met blote voeten op warme dagen.

RUIME COLLECTIE VOOR KINDEREN

Een schoenenwinkel met een uitgebreid assortiment voor kinderen, je vindt ‘m in deze regio alleen nog in Bilthoven aan de Vinkenlaan. Donelli vindt dat het belang van goede kinderschoenen niet genoeg benadrukt kan worden. Een kind dat begint met lopen op goede schoenen heeft daar een leven lang plezier van. Daarom heeft Donelli het assortiment nog groter gemaakt. Elke kind vindt er een leuk model, en alleen van gerenommeerde merken die weten wat goed is voor de kindervoet, die nog volop in ontwikkeling is. Modellen die vergelijkbaar zijn met die van volwassenen, maar ook vrolijke meisjesexemplaren zoals de felgekleurde schoenen van Bam! Andere leuke merken voor kinderen: het innovatieve Nederlandse Develab, en modieuze ‘klassiekers’ zoals Geox en Vingino. En voor de voorjaarsdagen waarop de zon níet schijnt heeft Donelli de kleurrijke laarsjes van Bergstein.

AANBIEDING

15% korting op een paar kinderschoenen. Als u de bon uit de Biltsche Courant of De Nieuwsbode bij Donelli inlevert krijgt u 15% procent korting op een paar kinderschoenen uit de hele collectie. Alleen in de winkel, en de uitgeknipte bon is geldig tot Koningsdag.

Donelli 

SCHOENEN EN ACCESSOIRES

Vinkenlaan 6, Bilthoven

030-2282191  

Donelli.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie