De deskundige specialisten van ProFit Zeist.
De deskundige specialisten van ProFit Zeist.

Alle fysio expertise onder één dak

17 januari 2023 om 22:05 Zorg

ZEIST Bewegen is goed voor je gezondheid. Dat weten we allemaal. Soms lukt dat even niet door blessures of ziekte. De deskundige specialisten van ProFit Zeist helpen je dan weer op weg. Voor alle leeftijden en niveaus hebben zij een passende oplossing. Onder deskundig toezicht van de fysiotherapeuten kun je werken aan herstel en een fitter lijf.

door Claudia Verbree

ProFit Zeist is onderdeel van de Geeresteingroep met vestigingen in Zeist, Woudenberg, Amersfoort en Renswoude. ProFit Zeist is inmiddels ruim 20 jaar een dynamische praktijk met ervaren én jonge fysio-, manueel- en sportfysiotherapeuten. De praktijk staat bekend om de deskundigheid in combinatie met een ongedwongen sfeer. En waar verschillende specialisaties onder één dak samenwerken. 

SPECIALISATIES ProFit Zeist heeft alle specialistische kennis op het gebied van bewegen in huis. Of het nu problemen in het dagelijks functioneren zijn of uitdagende sportprestaties. De specialistische kennis op het gebied van musculoskeletale echografie, podotherapie, shockwave en dry needling komt daarbij goed van pas. 

VERBONDEN AAN VERENIGINGEN Alle therapeuten zijn verbonden met regionale of landelijke kwaliteitsorganisaties die deskundigheid en continue bijscholing vragen. Daarbij zijn de fysiotherapeuten middels het geven van fysieke trainingen, afnemen van testen en (wedstrijd-) sportbegeleiding verbonden aan een groot aantal (amateur-) sportverenigingen inclusief de begeleiding van Team NL.

UITGEBREID SPORTAANBOD Sporten is essentieel voor een goede gezondheid. Daarom biedt ProFit Zeist ook een uitgebreid sportaanbod. De fysiotherapeuten en sportinstructeurs geven zowel personal training, small group training, pilates en circuittraining, als training voor senioren of specifieke patiëntengroepen. De sportlessen zijn af te stemmen op ieder niveau en aan te passen aan beperkingen, zoals blessures of chronische aandoeningen. 

SCHOUDERREVALIDATIE Gitta Hendriks is één van de fysiotherapeuten in de praktijk in Zeist en is gespecialiseerd in schouderrevalidatie. Zij werkt inmiddels meer dan 25 jaar in Zeist en is één van de oprichters van het Schoudernetwerk Midden Nederland. ,,Bewegen is belangrijk om gezond te blijven. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Uit onderzoeken blijkt dat je positiever bent naarmate je je fit voelt en meer spierkracht hebt”, aldus Gitta. ,,En dat is erg belangrijk. Vooral bij het ouder worden, want iedereen wil zo lang mogelijk gezond en fit blijven om zelfstandigheid te behouden.”

ALLE LEEFTIJDEN ProFit heeft meerdere specialisaties in huis, zoals orthopedische revalidatie na een operatie of blessure, het behandelen en de begeleiding van (top-)sporters, maar ook de behandeling van mensen met chronische aandoeningen en ouderen, zowel op de praktijk als bij de mensen aan huis. Gitta: ,,Alle leeftijden en niveaus kunnen bij ons terecht. Het mooie aan onze werkwijze is dat we onze expertise actief met elkaar delen. Zo kunnen we deskundigheid inzetten waar dat nodig is. Daar profiteren onze cliënten van. 

GROTERE GROEP PRAKTIJKEN Het onderdeel uitmaken van een grotere groep praktijken zorgt ook dat er meerdere specialisten zijn op één vakgebied die elkaar scherp houden! Hierdoor blijven wij ons als bewegingsdeskundige steeds weer ontwikkelen!”

AANMELDEN De Geeresteingroep heeft vestigingen in Zeist, Woudenberg, Amersfoort en Renswoude. Om een afspraak te maken in Zeist bel je met het centrale nummer 033-2861983. Via de website kun je direct een afspraak inplannen. Op geeresteingroep.nl. kun je het sportrooster vinden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie